onsdag den 25. maj 2011

Øen venter...

Så vender vi snart snuden mod Bornholm - en weekendtur i anledningen af en 80 års fødselsdag. Det betyder at vi skal se hele familien, spise god mad og drikke god rødvin! Vi har ikke været på øen siden starten af februar - så det bliver rigtig rart at se dem alle igen!
Vi skal flyve hjem på søndag, så vi krydser fingre for at støvskyen fra Island ikke giver os problemer.

Om ca. en måned vender vi næsen mod USA. Turen går denne gang til vestkysten. Dog skal vi liiige en tur om New York inden vi vender næsen vestpå. Herfra til L.A., San Fransisco, Hollywood, Las Vegas og Chicago. Herefter går turen hjem igen og - og så vender man tilbage til virkeligheden og der skal gøre klar til næste skoleår - ARGH! - siger jeg bare. 9. klasse - det er sgu lidt skræmmende! De rare børn har jeg kendt lige siden de gik i 3. klasse - og det er næsten lige så skræmmende.

I dag har jeg været ti fællesmøde med KOMPIS-gruppen. For de af jer der ikke ved hvad jeg taler om, så er Kompis et udviklingsprojekt, som handler om, at det at gå i skole, skal ses i en sammenhæng - i forhold til elevernes egen hverdag. De fleste børn ser skolen og det der sker udenfor skolen som to vidt forskellige ting - og det er det vi i Kompis-gruppen forsøger at arbejde med. Det er meget inspirerende! Og det er nogle dygtige mennesker der guider os igennem projektet.

I dag har vi kigget på undervisningsmaterialer og forsøgt at sætte dem ind i vores kompetence tænkning. Det handler bl.a. om at vurdere om materialet lukker opgaverne op eller i. Om eleverne bliver udfordret til selv at tage stilling til nogle specifikke ting, eller om de ( desværre) får stillet nogle opgaver, hvor svaret er givet på forhånd. Det er meget spændende!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar